Munkahely, ahol elismernek, munka, amit szeretsz.
Találd meg nálunk!

Jelentkezz állásokra november 22. 10:00-ig!

Regisztráció Belépés
Járd be a cégek virtuális standjait, ismerj meg stabil, megbízható munkáltatókat, és jelentkezz nyitott pozícióikra egy gombnyomással!

A rendezvény INGYENES, csak regisztrálnod kell!

2021. október 20-21.

Szerda: 9:00-17:00

Csütörtök: 9:00-17:00

Standok

A virtuális térben nincsenek határok, így rengeteg állás közül válogathatsz, anélkül, hogy ki kellene mozdulnod.

Töltsd fel önéletrajzod virtuális profilodba, chatelj, videóinterjúzz a cégekkel, vagy nézz bele webinarjaikba!

Minden eszközről elérhető, felhasználóbarát felület, hogy a saját időbeosztásod szerint építhesd a karriered. Regisztrálj most az őszi rendezvényre!

REGISZTRÁLOK KÉREM A RÉSZLETEKET!

Hogyan könnyíti meg a munkakeresésed a JOB4me?

JOB4ME

Gyors, gördülékeny egymásra találás

A virtuális standokon egyszerűen kereshetsz állást, és egy gombnyomással leadhatod a jelentkezésed

Nem kell heteket várnod a visszajelzésre

Azonnal kapcsolatba léphetsz a cégek képviselőivel chaten, sőt, akár a videóinterjúig is eljuthattok.

Teljes anonimitás

Nem kell attól félned, hogy összefutsz a főnököddel, sőt a cégek kizárólag a szakmai adataid alapján tudnak rád szűrni, a személyes adataid rejtve maradnak, míg be nem lépsz a cég standjára

100%-ig aktuális állások

„Ezt az állást már betöltötték.” Ilyen visszajelzéssel biztosan nem fogsz találkozni, hiszen a JOB4me-n kizárólag aktuálisan nyitott pozíciókat találsz.

Segítünk a pályázásban

Szakértők előadásain vehetsz részt karrier- és önfejlesztő témákban, a személyes tanácsadások alkalmával pedig a saját életedre vonatkozóan teheted fel kérdéseidet.

Regisztrálj már MA, és támogatunk a felkészülésben! Hogyan?

Handbook

2 GARANTÁLT AJÁNDÉKKAL

1. A JOB4me kiadványa, a JOB4me e-Handbook, amelyben megmutatjuk a rendezvény legmenőbb funkcióit, és szakértők foglalják össze a legfontosabb tudnivalókat a pályázatoddal kapcsolatban.

2. Egy egyedi motivációs levél sablon, ahol gyakorlati példákon keresztül mutatjuk meg, mit érdemes beleírnod, hogy felkeltsd a HR-es érdeklődését.

REGISZTRÁLOK
Human Hungary

Ez Neked szól, ha

JOB4ME

• Olyan munkahelyet keresel, ahol jól érzed magad, ahol önmagad lehetsz, és ahol elismernek,

• Szeretnél feljebb lépni a jelenlegi pozíciódból, vagy jobban menedzselnéd a kapcsolataidat/idődet/pénzedet,

• Érik a fejedben a pályamódosítás gondolata, de előbb megismernéd a lehetőségeidet,

• Nagydumás vagy, és akkor is, ha nem – a rendezvényen mindenki megtalálhatja a komfortzónájának megfelelő kapcsolódási formát.

Nem számít, hogy még tanulsz, vagy friss diplomával a kezedben, esetleg jó pár év tapasztalattal a hátad mögött keresed a kihívásaidat. A JOB4me Virtuális Állásbörzén mindegyik tapasztalati szinten találsz neked való lehetőséget mérnöki, informatikai, gazdasági vagy egyéb irodai területen. Szakmunkásként vennél részt? Az sem akadály!

REGISZTRÁLOK

Jelenleg nem keresel állást?

Kattints ide!

Pillants bele az előző rendezvénybe:

7 ok, amiért erről nem akarsz lemaradni

1. Hatékony

Nem kell heteket várnod a visszajelzésre, nyitvatartási időben bármikor írhatsz a kiállítóknak.

2. Közvetlen kommunikáció

Chatelhetsz, videóinterjúzhatsz, sőt, még az ajánlatig is eljuthattok a szimpatikus céggel.

3. Több mint egy állásportál

A cégek által tartott webinarokon pontosabb képet kaphatsz a feladatokról, és akár az irodájukba is bepillanthatsz.

4. Gyors egymásra találás

Nincsenek felesleges körök, hiszen minden infó elérhető a cégekről, ráadásul még sorba sem kell állnod.

5. Diszkrét

Nem kell attól tartanod, hogy összefutsz jelenlegi munkaadóddal. A kiállítók kizárólag a szakmai adataidra tudnak rászűrni, személyes adataidat csak azok a cégek látják, amelyeknek a standját meglátogattad.

6. Rugalmasan tervezhető

Korlátlan alkalommal beléphetsz a rendezvény két napja alatt, és a saját időbeosztásod szerint állíthatod össze ütemtervedet a neked tetsző programokból.

7. Nem kell „tech zseni”-nek lenned

Egyszerű, felhasználóbarát felület, melyet mobilról is könnyen használhatsz.

Ők már részt vettek a JOB4me-n

„A virtuális állásbörze annyira hasznos volt, hogy minden iskola/egyetem diákjai számára kötelezővé kéne tenni véleményem szerint.” – Bogdán Ádám

 

 

„Sokkal több infót lehetett megtudni a cégről, mint egy állásportálon. Személyesebb hangvételű volt a kapcsolódási lehetőségek által. Éreztem, hogy nemcsak „kapni” szeretnének a munkaadók, hanem ténylegesen megmutatni, mit tudnak kínálni nekem mint munkavállalónak.” – Balázs Viki

„Amint ráléptem egy adott cég standjára, egyből írt az egyik munkatársuk, hogy szerinte melyik pozíciót lenne érdemes megpályáznom az önéletrajzom alapján. Végre visszajelzés! :)” – Gellért András

 

 

Jelenleg nem keresel állást?

Ezért éri meg részt venned a virtuális állásbörzén!

• Olyan cégeket és pozíciókat ismerhetsz meg, melyekről talán még sosem hallottál, és a rendezvény jó alkalom arra, hogy beszélgess lehetőségeidről a kiállítókkal.

• Kockázat nélkül mérheted fel az álláskínálatot, hiszen csak azok a cégek látják személyes adataidat, amelyeknek a standját meglátogattad.

• Ha elégedett vagy jelenlegi munkahelyeddel, de szeretnél előrelépni a pozíciódat vagy a béredet tekintve, időpontot foglalhatsz egy szakértő tanácsadóhoz.

• Ha szeretnéd megtalálni a motivációt a mindennapjaidban, vagy jobban megismernéd saját magad, várunk pszichológiai és önfejlesztés témájú előadásainkon!

GYIK

Egyetemi hallgatóként vagy friss diplomával ugyanúgy megtalálod a számításodat a rendezvényen, mint tapasztalt szakemberként vagy akár pályamódosítóként. Szakterület szerint mérnököket, informatikusokat, gazdaságisokat (pénzügy, számvitel, logisztika és értékesítés, marketing, HR) várunk, de ha jó a nyelvtudásod, az SSC-k további irodai munkákat kínálhatnak neked. Szakmunkás vagy, esetleg középfokú végzettséggel rendelkezel? Ez sem akadály!
A JOB4me-n nem csak budapesti állásokkal találkozhatsz, az ország egyéb területeiről is részt vesznek munkaadók. A rendezvényre belépve szűrhetsz majd a kiállítók között, aszerint, hogy hol szeretnél elhelyezkedni.
Korábbi JOB4me profilod kizárólag az adott rendezvény alatt (és az azt követő 30 napban) élt. Ahhoz, hogy részt vehess az aktuális eseményen, újra meg kell adnod az adataidat.
Ha részt szeretnél venni a virtuális állásbörzén, a rendezvény második napjáig tudsz regisztrálni, azonban érdemes már most létrehoznod a JOB4me profilodat, hogy ne maradj le a felkészítő leveleinkről, valamint értékes ajándékokat is nyerhetsz, ha ajánlod az eseményt. A rendezvényt követően további 30 napig elérhető lesz a felület, tehát tudsz állásokra jelentkezni, ám a legjobb funkciók, mint a chat, az előadások és a tanácsadások kizárólag a rendezvény napjain lesznek elérhetők.
Ha regisztrálsz a JOB4me-re, jogosulttá válsz felkészítő e-mailsorozatunkra, amely két okból is hasznos: te értesülsz először olyan limitált lehetőségekről, mint például a személyes tanácsadásokra való jelentkezés, másrészt folyamatos segítséget kapsz tőlünk ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki a rendezvényből. Úgyhogy ne hagyd az utolsó pillanatra a regisztrációt! ;)
Röviden: igen!  A rendezvény jó alkalom arra, hogy (akár passzív álláskeresőként) olyan pozíciókat ismerj meg, amelyekről talán sosem hallottál, és egy esetleges pályamódosításhoz is kaphatsz tippeket a cégektől. Ezen kívül a Virtuális Színpadon szakértők tartanak online előadásokat karrier- és önfejlesztő témákban, a Tanácsadótéren pedig a saját életedre vonatkozóan tehetsz fel kérdéseket tanácsadóinknak.
Ha (e-mailben vagy a közösségi médián keresztül) ajánlod a JOB4me-t ismerőseidnek, esélyessé válsz az értékes nyeremények egyikére. Emellett a rendezvény napjain sem maradsz játék nélkül: aktivitásoddal pontokat gyűjthetsz, és, amennyiben bekerülsz az első 10 helyezett közé, ajándékkal jutalmazunk! A folyamatosan frissülő nyereményekért és a részvételért látogass el ide! ;)
A kiállítók kizárólag a neved és szakmai adataid alapján (pl. szakterület, tapasztalati szint) tudnak rád keresni, a személyes adataidat, mint az életkorod vagy a CV-d, nem láthatják, hacsak ezt te nem engedélyezed (azzal, hogy belépsz a cég standjára).
Elérsz minket Facebookon vagy az info@job4me.hu e-mail címen, a rendezvény napjain pedig bátran írj nekünk az Infopultban!
A Frissdiplomás Kft. csapata vagyunk, egy valóban összetartó közösség, akiknek az az elsődleges, hogy jobbá tegyék a munka világát. Segítünk egymásra találni az álláskeresőknek és a munkaadóknak, betöltjük az űrt az álláspiacon, és megújítjuk a toborzást. Különbözőek vagyunk, de egyformán szeretjük a munkánkat, amiből elképesztő dolgok sülnek ki. Van egy egyetemistáknak és pályakezdőknek szóló állásportálunk, a frissdiplomas.hu, kisebb-nagyobb karriereseményeket szervezünk, online tevékenységünk legújabb elemével, a JOB4me-vel pedig egy teljesen új dimenziót alkotunk meg, legyen szó X, Y vagy Z generációról.

Együttműködő partnerek

CV online
Mit lépnél?
Radio1