Ezen az oldalon a 2021. tavaszi virtuális állásbörzére vonatkozó infók szerepelnek. Az aktuális tudnivalókért keresd weboldalunkat:

JOB4me.hu

Találkozunk ősszel a következő rendezvényen. Addig is csatlakozz a JOB4me – Állás nekem Facebook csoportba nyitott pozíciókért!

Mi ez az egész?

Standok

A JOB4me virtuális állásbörzén az otthonod kényelméből (vagy bárhonnan) találkozhatsz az ország legjelentősebb munkaadóival.

Az interneten nincsenek határok, így rengeteg állás közül válogathatsz, és ezért még utaznod sem kell.

Töltsd fel önéletrajzod virtuális profilodba, chatelj, videóinterjúzz a cégekkel, vagy nézz bele webinarjaikba!

Minden eszközről elérhető, felhasználóbarát felület, hogy a saját időbeosztásod szerint építhesd a karriered.

Csatlakozz, és tapasztald meg a virtuális álláskeresés élményét!

Regisztrálni a Virtuális Állásbörze platformján tudsz. Ingyenes, így nincs mit vesztened.

Neked szól, ha…

Neked szól, ha…

• Olyan munkahelyet keresel, ahol jól érzed magad, ahol önmagad lehetsz, és ahol elismernek,

• Szeretnél feljebb lépni a jelenlegi pozíciódból, vagy jobban menedzselnéd a kapcsolataidat/idődet/pénzedet,

• Mostanában tudatosan keresed a lehetőségeket az önfejlesztésre!

Nem számít, hogy még tanulsz, vagy friss diplomával a kezedben / jó pár év tapasztalattal a hátad mögött keresed a kihívásaidat.

A JOB4me-n, a Virtuális Állásbörzén mindegyik tapasztalati szinten találsz neked való lehetőséget mérnöki, informatikai, gazdasági vagy egyéb irodai területen. Szakmunkásként vennél részt? Az sem akadály!

7 ok, amiért erről nem akarsz lemaradni

1. Hatékony

Nem kell heteket várnod a visszajelzésre, nyitvatartási időben bármikor írhatsz a kiállítóknak.

2. Közvetlen kommunikáció

Chatelhetsz, videóinterjúzhatsz, sőt, még az ajánlatig is eljuthattok a szimpatikus céggel.

3. Több mint egy állásportál

A cégek által tartott webinarokon pontosabb képet kaphatsz a feladatokról, és akár az irodájukba is bepillanthatsz.

4. Gyors egymásra találás

Nincsenek felesleges körök, hiszen minden infó elérhető a cégekről, ráadásul még sorba sem kell állnod.

5. Diszkrét

Nem kell attól tartanod, hogy összefutsz jelenlegi munkaadóddal. Csak azok a cégek látják az adataidat, amelyeknek a standját meglátogattad.

6. Rugalmasan tervezhető

Korlátlan alkalommal beléphetsz a rendezvény két napja alatt, és a saját időbeosztásod szerint állíthatod össze ütemtervedet a neked tetsző programokból.

7. Nem kell „tech zseni”-nek lenned

Egyszerű, felhasználóbarát felület, melyet mobilról is könnyen használhatsz.

Pillants bele az előző rendezvénybe:

Ők már részt vettek a JOB4me-n

„A rendezvény jó alternatívát nyújtott a kapcsolódásra cégekkel és más látogatókkal. Nem éreztem annyira izolálva magam, mintha személyesen, de mondjuk maszkban, távolságot tartva veszek részt egy rendezvényen.” – Orbán Szabina

 

„Sokkal több infót lehetett megtudni a cégről, mint egy állásportálon. Személyesebb hangvételű volt a kapcsolódási lehetőségek által. Éreztem, hogy nemcsak „kapni” szeretnének a munkaadók, hanem ténylegesen megmutatni, mit tudnak kínálni nekem mint munkavállalónak.” – Balázs Viki

„Amint ráléptem egy adott cég standjára, egyből írt az egyik munkatársuk, hogy szerinte melyik pozíciót lenne érdemes megpályáznom az önéletrajzom alapján. Végre visszajelzés! :)” – Gellért András

 

 

Kiemelt állásajánlóink

AUDI
BT
Diageo

Kiállítóink

Együttműködő partnereink

GYIK

Egyetemi hallgatóként vagy friss diplomával ugyanúgy megtalálod a számításodat a rendezvényen, mint tapasztalt szakemberként vagy akár pályamódosítóként. Szakterület szerint mérnököket, informatikusokat, gazdaságisokat (pénzügy, számvitel, logisztika és értékesítés, marketing, HR) várunk, de ha jó a nyelvtudásod, az SSC-k további irodai munkákat kínálhatnak neked. Szakmunkás vagy, esetleg középfokú végzettséggel rendelkezel? Ez sem akadály!
A JOB4me-n nem csak budapesti állásokkal találkozhatsz, az ország egyéb területeiről is részt vesznek munkaadók. A rendezvényre belépve szűrhetsz majd a kiállítók között, aszerint, hogy hol szeretnél elhelyezkedni.
Korábbi JOB4me profilod kizárólag az előző rendezvény alatt (és az azt követő 30 napban) élt. Ahhoz, hogy részt vehess az aktuális eseményen, újra meg kell adnod az adataidat, mivel egy megújult felülettel várunk, amit a ti észrevételeitek által még hatékonyabbá tettünk.
Ha részt szeretnél venni a virtuális állásbörzén, 2021. március 11-ig, azaz a rendezvény második napjáig tudsz regisztrálni, azonban érdemes már most létrehoznod a JOB4me profilodat, mert kéthetente értékes nyereményeket sorsolunk a regisztrálók között. A rendezvényt követően további 30 napig elérhető lesz a felület, tehát tudsz állásokra jelentkezni, ám a legjobb funkciók, mint a chat, a kiállítói webinarok és az előadások kizárólag a rendezvény napain lesznek elérhetők.
Ha regisztrálsz a JOB4me-re, jogosulttá válsz felkészítő e-mailsorozatunkra, amely két okból is hasznos: te értesülsz először olyan limitált lehetőségekről, mint például a személyes tanácsadásokra való jelentkezés. Ráadásul, folyamatos segítséget kapsz tőlünk ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki a rendezvényből. Úgyhogy ne hagyd az utolsó pillanatra a regisztrációt! ;)
Röviden: igen! ☺ A rendezvény jó alkalom arra, hogy (akár passzív álláskeresőként) olyan pozíciókat ismerj meg, amelyekről talán sosem hallottál, és egy esetleges pályamódosításhoz is kaphatsz tippeket a cégektől. Ezen kívül a Virtuális Színpadon szakértők tartanak online előadásokat karrier- és önfejlesztő témákban, a Tanácsadótéren pedig a saját életedre vonatkozóan tehetsz fel kérdéseket tanácsadóinknak.
Azzal, hogy beregisztrálsz a március 10-11-i rendezvényre, esélyessé válsz a kéthetente sorsolt értékes szakmai nyeremények egyikére (karriertanácsadás, könyvcsomag, személyiségteszt-elemzés). Ha ajánlod a JOB4me-t ismerőseidnek, továbbra is benne maradsz a sorsolásban, emellett egyéb nyereményeket is nyerhetsz, pl. standup-belépőt vagy ajándékcsomagot… vagy elviheted a fődíjat, egy szabadon választott 60 perces tanácsadást. ;) A rendezvény napjain sem maradsz játék nélkül: aktivitásoddal pontokat gyűjthetsz, és ha bekerülsz az első 10 helyezett közé, ajándékkal jutalmazunk! Akkora nyereményeső várható, hogy ide nem fért ki. Úgyhogy a folyamatosan frissülő nyereményekért és a részvételért látogass el ide! ;)
A kiállítók kizárólag a neved és szakmai adataid alapján (pl. szakterület, tapasztalati szint) tudnak rád keresni, a személyes adataidat, mint az életkorod vagy a CV-d, nem láthatják, hacsak ezt te nem engedélyezed (azzal, hogy belépsz a cég standjára).
Elérsz minket Facebookon vagy az info@job4me.hu e-mail címen!
Egy valóban összetartó csapat, akiknek az az elsődleges, hogy jobbá tegyék a munka világát. Segítünk egymásra találni az álláskeresőknek és a munkaadóknak, betöltjük az űrt az álláspiacon, és megújítjuk a toborzást. Különbözőek vagyunk, de egyformán szeretjük a munkánkat, amiből elképesztő dolgok sülnek ki. Van egy egyetemistáknak és pályakezdőknek szóló állásportálunk, a frissdiplomas.hu , kisebb-nagyobb karriereseményeket szervezünk, online tevékenységünk legújabb elemével, a JOB4me-vel pedig egy teljesen új dimenziót alkotunk meg, legyen szó X, Y vagy Z generációról.