Jelentkezz állásokra április 10. 10:00-ig!

Hero Image

Miről szól?

Miről szól?

A JOB4me-n könnyen és gyorsan megtalálhatod azt a munkát, amit régóta keresel. Amit szívesen végeznél, és amiért megfizetnek. Egy olyan csapatban, akikkel öröm a munka és akik elismernek.

Március 9-10-én néhány perc alatt felmérheted a kiállító cégeket és az általuk kínált állásokat.

Chaten és videós formában beszélgethetsz a munkaadók képviselőivel, így gyorsan kiderül, megvan-e szimpátia.

Ha pedig épp nem keresel állást, nézz körül, és csatlakozz be előadásokra, vagy foglalj időpontot személyes tanácsadásra!

Idő- és költséghatékony, hiszen a részvétel ingyenes, és még utaznod vagy sorban állnod sem kell.

Látogatóink mondták

Hogyan könnyíti meg a munkakeresésed a JOB4me?

JOB4ME

Gyors, gördülékeny egymásra találás

A virtuális standokon egyszerűen kereshetsz állást, és egy gombnyomással leadhatod a jelentkezésed

Nem kell heteket várnod a visszajelzésre

Azonnal kapcsolatba léphetsz a cégek képviselőivel chaten, sőt, akár a videóinterjúig is eljuthattok.

Teljes anonimitás

Nem kell attól félned, hogy összefutsz a főnököddel, sőt a cégek kizárólag a szakmai adataid alapján tudnak rád szűrni, a személyes adataid rejtve maradnak, míg be nem lépsz a cég standjára

100%-ig aktuális állások

„Ezt az állást már betöltötték.” Ilyen visszajelzéssel biztosan nem fogsz találkozni, hiszen a JOB4me-n kizárólag aktuálisan nyitott pozíciókat találsz.

Segítünk a pályázásban

Szakértők előadásain vehetsz részt karrier- és önfejlesztő témákban, a személyes tanácsadások alkalmával pedig a saját életedre vonatkozóan teheted fel kérdéseidet.

Neked szól, ha

JOB4ME

• Olyan munkahelyet keresel, ahol jól érzed magad, ahol önmagad lehetsz, és ahol elismernek,

• Szeretnél feljebb lépni a jelenlegi pozíciódból, vagy jobban menedzselnéd a kapcsolataidat/idődet/pénzedet,

• Mostanában tudatosan keresed a lehetőségeket az önfejlesztésre!

Nem számít, hogy még tanulsz, vagy friss diplomával a kezedben / jó pár év tapasztalattal a hátad mögött keresed a kihívásaidat.

A JOB4me-n, a Virtuális Állásbörzén mindegyik tapasztalati szinten találsz neked való lehetőséget mérnöki, informatikai, gazdasági vagy egyéb irodai területen. Szakmunkásként vennél részt? Az sem akadály!

Jelenleg nem keresel állást?

Kattints ide!

Pillants bele az előző rendezvénybe:

7 ok, amiért erről nem akarsz lemaradni

1. Hatékony

Nem kell heteket várnod a visszajelzésre, nyitvatartási időben bármikor írhatsz a kiállítóknak.

2. Közvetlen kommunikáció

Chatelhetsz, videóinterjúzhatsz, sőt, még az ajánlatig is eljuthattok a szimpatikus céggel.

3. Több mint egy állásportál

A cégek által tartott webinarokon pontosabb képet kaphatsz a feladatokról, és akár az irodájukba is bepillanthatsz.

4. Gyors egymásra találás

Nincsenek felesleges körök, hiszen minden infó elérhető a cégekről, ráadásul még sorba sem kell állnod.

5. Diszkrét

Nem kell attól tartanod, hogy összefutsz jelenlegi munkaadóddal. A kiállítók kizárólag a szakmai adataidra tudnak rászűrni, személyes adataidat csak azok a cégek látják, amelyeknek a standját meglátogattad.

6. Rugalmasan tervezhető

Korlátlan alkalommal beléphetsz a rendezvény két napja alatt, és a saját időbeosztásod szerint állíthatod össze ütemtervedet a neked tetsző programokból.

7. Nem kell „tech zseni”-nek lenned

Egyszerű, felhasználóbarát felület, melyet mobilról is könnyen használhatsz.

Jelenleg nem keresel állást?

Ezért éri meg részt venned a virtuális állásbörzén!

• Olyan cégeket és pozíciókat ismerhetsz meg, melyekről talán még sosem hallottál, és a rendezvény jó alkalom arra, hogy beszélgess lehetőségeidről a kiállítókkal.

• Kockázat nélkül mérheted fel az álláskínálatot, hiszen csak azok a cégek látják adataidat, amelyeknek a standját meglátogattad.

• Ha szeretnéd jobban menedzselni az idődet, vagy megtalálni motivációdat a mindennapokban, önfejlesztés terén is széles online előadás-kínálat vár, amiért még fizetned sem kell.

• Ha elégedett vagy jelenlegi munkahelyeddel, de szeretnél előrelépni a pozíciódat vagy a béredet tekintve, időpontot foglalhatsz egy szakértő tanácsadóhoz.

GYIK

Egyetemi hallgatóként vagy friss diplomával ugyanúgy megtalálod a számításodat a rendezvényen, mint tapasztalt szakemberként vagy akár pályamódosítóként. Szakterület szerint mérnököket, informatikusokat, gazdaságisokat (pénzügy, számvitel, logisztika és értékesítés, marketing, HR) várunk, de ha jó a nyelvtudásod, az SSC-k további irodai munkákat kínálhatnak neked. Szakmunkás vagy, esetleg középfokú végzettséggel rendelkezel? Ez sem akadály!
A JOB4me-n nem csak budapesti állásokkal találkozhatsz, az ország egyéb területeiről is részt vesznek munkaadók. A rendezvényre belépve szűrhetsz majd a kiállítók között, aszerint, hogy hol szeretnél elhelyezkedni.
Nem szükséges újra regisztrálnod, ugyanis frissítheted korábbi adataidat az általad megadott e-mail címmel és jelszóval történő belépést követően.
Ha részt szeretnél venni a virtuális állásbörzén, a rendezvény második napjáig tudsz regisztrálni, azonban érdemes minél előbb létrehoznod a JOB4me profilodat, hogy ne maradj le a felkészítőleveleinkről, valamint értékes ajándékokat is nyerhetsz, ha ajánlod az eseményt. A rendezvényt követően további 30 napig elérhető lesz a felület, tehát tudsz állásokra jelentkezni, ám a legjobb funkciók, mint a chat, az előadások és a tanácsadások kizárólag a rendezvény napjain lesznek elérhetők.
Ha regisztrálsz a JOB4me-re, jogosulttá válsz felkészítő e-mailsorozatunkra, amely két okból is hasznos: te értesülsz először olyan limitált lehetőségekről, mint például a személyes tanácsadásokra való jelentkezés, másrészt folyamatos segítséget kapsz tőlünk ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki a rendezvényből. Úgyhogy ne hagyd az utolsó pillanatra a regisztrációt! ;)
Röviden: igen! A A rendezvény jó alkalom arra, hogy (akár passzív álláskeresőként) olyan pozíciókat ismerj meg, amelyekről talán sosem hallottál, és egy esetleges pályamódosításhoz is kaphatsz tippeket a cégektől. Ezen kívül a Virtuális Színpadon szakértők tartanak online előadásokat karrier- és önfejlesztő témákban, a Tanácsadótéren pedig a saját életedre vonatkozóan tehetsz fel kérdéseket tanácsadóinknak.
Már a regisztrációddal részt vehetsz egy nyereményjátékban, ha pedig e-mailben vagy közösségi médián (akár chaten) keresztül ajánlod a JOB4me-t ismerőseidnek, esélyessé válsz az értékes nyeremények egyikére. Emellett a rendezvény napjain sem maradsz játék nélkül: aktivitásoddal pontokat gyűjthetsz, és, amennyiben bekerülsz az első 10 helyezett közé, ajándékkal jutalmazunk! A folyamatosan frissülő nyereményekért és a részvételért látogass el ide! ;)
A kiállítók kizárólag a neved és szakmai adataid alapján (pl. szakterület, tapasztalati szint) tudnak rád keresni, a személyes adataidat, mint az életkorod vagy a CV-d, nem láthatják, hacsak ezt te nem engedélyezed (azzal, hogy belépsz a cég standjára).
Elérsz minket Facebookon vagy az info@job4me.hu e-mail címen, a rendezvény napjain pedig bátran írj nekünk az Infopultban!
A Frissdiplomás Kft. csapata vagyunk, egy valóban összetartó közösség, akiknek az az elsődleges, hogy jobbá tegyék a munka világát. Segítünk egymásra találni az álláskeresőknek és a munkaadóknak, betöltjük az űrt az álláspiacon, és megújítjuk a toborzást. Különbözőek vagyunk, de egyformán szeretjük a munkánkat, amiből elképesztő dolgok sülnek ki. Van egy egyetemistáknak és pályakezdőknek szóló állásportálunk, a frissdiplomas.hu, kisebb-nagyobb karriereseményeket szervezünk, online tevékenységünk legújabb elemével, a JOB4me-vel pedig egy teljesen új dimenziót alkotunk meg, legyen szó X, Y vagy Z generációról.

Együttműködő partnereink

CV online
CV online
Eujobs
Jog és Pszichológia
Radio1
Wunderbar

Kiemelt intézményi partnereink

Aiesec
Mate
METU